Despre

Bavaria Minibus Center

Alaturi de voi din 2009

Bavaria Bus este o firma romano-germana specializata in amenajarea designului interior pentru microbuze si midibuse de pana la 31 locuri.

Colaborarea cu marii producatori europeni de vanuri si sasie, Irisbus-Iveco, Mercedes Benz, Volkswagen si Renault, a condus la elaborarea unor produse ce acopera intreaga gama de transport turistic (2, 3 si 4 stele Iru), transport intercity (cat I, II, III, IV) si urban ( microbuze si midibuse cu podea coborata si rampa acces persoane cu dizabilitati).

Modele de carosare Bavaria Bus imbina calitatea componentelor cu designul practic, conform directivelor europene in vigoare.

Garantia oferita pentru designul interior si reteaua de service oferita de partenerii nostri, fac din produsele Bavaria Bus o alegere ideala pentru un transport modern.

Noile tendinte pentru un transport "green", ne-au canalizat eforturile pentru lansarea inca din 2017 pe piata transportului de persoane din Romania, a primului microbuz Iveco Daily 65C14 Bavaria Green Line, cu o capacitate de 21 de locuri, grad de comfort categoria 1, autonomie de pana la 550 km, consum de 12 kg de gaz/100 km, cu un cost de
4,3 ron/kg.

De asemenea, pentru anul 2021 pregatim lansarea unei game de midibuse electrice de pana la 40 de locuri, cu variante diverse de operare: urban, school bus si intercity, cu o autonomie intre 150-280 de km, in functie de model si pachetul de baterii ales.

Va multumim pentru vizita facuta pe website-ul nostru!

Speram sa va numarati si dumneavoastra printre clientii Bavaria BUS.

Pentru datele de contact va rugam accesati sectiunea contact.

Intra in Contact cu noi

Doresti sa achizitionezi un model anume si ai nevoie de cotatie?

De ce sa colaborezi cu noi

Ce oferim in relatia cu clientii nostri:

Expertiza

Experienta acumulata ne-a determinat sa inovam continuu, pentru a oferi masini la cele mai inalte standarde impuse de Uniunea Europeana.

Verificare tehnica

Toate modele comercializate de catre compania noastra indeplinesc cerintele legale europene in vigoare in ce priveste transportul de calatori si detin COC.

Preturi competitive

Colaborarea de lunga durata cu principalii producatori parteneri ne confera avantajul unor discount-uri si bonusuri de fidelizare consistente.

Servicii garantate

Reteaua de service-uri proprii si partenere garanteaza lipsa timpilor morti pentru intretinerea si repararea midibuselor clientilor.

Incredere

Midibusurile comercializate de Bavaria Minibuscenter se bucura de incredere si apreciere deosebite din partea transportatorilor.

Calitate

Colaborarea cu marii carosieri de traditie din Europa si Turcia ne ajuta sa mentinam un standard de calitate foarte ridicat.